9.7.2013 16:02

Στον αέρα το πρόγραμμα δακοκτονίας της Περιφέρειας

Τα πυρά του κατά της Περιφερειακής Αρχής του Ν. Γιακαλή εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης «Με τους πολίτες κόντρα στον καιρό» Βασίλης Τεντόμας με αφορμή την εμπλοκή που παρουσιάστηκε στην ανάδειξη αναδόχου δακοκτονίας.

Όπως σημειώνει ο επικεφαλής της παράταξης «ο κίνδυνος η εργασία αυτή να πραγματοποιηθεί χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα είναι πλέον ορατός, αναδεικνύοντας τις μεγάλες ευθύνες και τις παραλείψεις της Περιφέρειας στον προγραμματισμό, σχεδιασμό και στην εκτέλεση ενός προκαθορισμένου έργου σε ετήσια βάση».

«Μοναδικοί χαμένοι οι ελαιοπαραγωγοί μας σε μια περίοδο που η οικονομική κρίση τους έχει φέρει σε απελπισία, αλλά και σε μια χρονική συγκυρία που θα έπρεπε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο  τις ευνοϊκές συνθήκες που υπάρχουν στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά λαδιού (μειωμένη ελαιοπαραγωγή στην Ισπανία)», καταλήγει ο κ. Τεντόμας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ