1.9.2012 11:02

Το στοίχημα

Νόημα ύπαρξης στην ημιθανούσα «Προμηθευτική» έδωσε η παραχώρηση διαχείρισης εκ μέρους του Δήμου των σπηλαίων και του υδροθεραπευτηρίου των Αγιασμάτων. Κι αν τα σπήλαια σε Ολύμπους και Άγιο Γάλας έχουν βρει το δρόμο τους και, παρά την κρίση στον τουρισμό, αφήνουν και κάτι στο ταμείο της Αναπτυξιακής Εταιρείας, για τις ιαματικές πηγές βρισκόμαστε ακόμα σε σημείο μηδέν.
Η εφετινή χρονιά ήταν κυριολεκτικά απελπιστική. Μετρημένοι στα δάκτυλα οι λουόμενοι, όσο το υδροθεραπευτήριο παραμένει εκτός λίστας ΙΚΑ και λοιπών ασφαλιστικών φορέων, ενώ και οι περαστικοί επισκέπτες δεν μπορούν να το απολαύσουν εξ’ αιτίας του παράλογου ωραρίου λειτουργίας τους εδώ και χρόνια. Εκεί θα δώσει του χρόνου εξετάσεις η «Προμηθευτική», εκεί θα πείσει και ο πρόεδρος της, Στρ. Γδύσης, αν οι τεχνοκράτες μπορούν να είναι παραγωγικοί και ως αυτοδιοικητικοί.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ