5.11.2014 16:06

Στόχος η ολοκλήρωση των ημιτελών έργων [ΒΙΝΤΕΟ]

ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΡ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΣΤΗ ΧΙΟ

Σε βραχνά για τη νέα Περιφερειακή Αρχή εκτυλίσσονται τα ημιτελή έργα της προηγούμενης προγραμματικής περιόδου με τη Χρ. Καλογήρου επικεντρώνει την προσπάθεια των υπηρεσιών στην όσο κατά το δυνατόν συντομότερη απεμπλοκή τους από το βάλτο της στασιμότητας.

Στην πρώτη της επίσημη επίσκεψη στη Χίο μετά την ορκωμοσία της ως Περιφερειάρχης η κ. Καλογήρου είχε σειρά επαφών με τους υπηρεσιακούς παράγοντες με στόχο πρώτον την ολοκλήρωση των ημιτελών έργων της περιόδου 2007- 2013 αλλά και την ιεράρχηση των πρωτεραιοτήτων για την επόμενη 5ετία.

Αυτός ήταν κι ο λόγος που κατά τη διήμερη παρουσίαση της που ολοκληρώνεται αύριο το βράδυ συνοδεύτηκε από τον Γενικό Διευθυντή Προγραμματισμού της Περιφέρειας Γ. Σπανέλη.

1 εκ. ευρώ για το οδικό δίκτυο

Η αρχή έγινε χθες με τον προγραμματισμό για την αξιοποίηση των χρημάτων που απέστειλε το Υπ. Ανάπτυξης για τη συντήρηση του οδικού δικτύου του Βορείου Αιγαίου. Σύμφωνα με την κ. Καλογήρου συνολικά η Περιφέρεια θα απορροφήσει 11 εκ. ευρώ τα οποία είναι ομοιόμορφα διανεμημένα για την επόμενη 3ετία.

«Για την Π.Ε. Χίου μόνο το 2015 θα διαθέσουμε 1 εκ. ευρώ ώστε το οδικό δίκτυο του νησιού να γίνει πιο ασφαλές πρωτίστως για τους κατοίκους αλλά και για τους επισκέπτες του», σημείωσε η ίδια. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ