15.10.2014 17:31

Στο Τζάμπορι των αιθέρων οι Χιώτες πρόσκοποι

Στην παγκόσμια δράση JOTA – JOTI ή αλλιώς στο Τζάμπορι των Αιθέρων ετοιμάζονται να συμμετάσχουν οι χιώτες πρόσκοποι το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Οκτωβρίου.
Η δράση αυτή που πραγματοποιείται κάθε χρόνο το τρίτο σαββατοκύριακο του Οκτώβρη είναι ένα αντάμωμα, κατά το οποίο Πρόσκοποι και Οδηγοί ανταλλάσσουν εμπειρίες και ιδέες, συμβάλλοντας στην εδραίωση της Παγκόσμιας Συναδέλφωσης.
Περισσότεροι από 1.000.000 Πρόσκοποι και Οδηγοί από κάθε γωνιά του πλανήτη θα επικοινωνήσουν μέσω ραδιοερασιτεχνικών σταθμών, ή με τη χρήση του internet.
Μάλιστα για μία ακόμη χρονιά εδώ στη Χίο τα μέλη των προσκοπικών ομάδων θα έχουν την υποστήριξη του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Χίου που θα στήσει δύο σταθμούς, έναν στην Κλειδού και έναν στο προσκοπικό κέντρο «Μάναγρος» απ’ όπου οι χιώτες πρόσκοποι κάθε ηλικίας θα επιδιώξουν επικοινωνία με άλλους προσκόπους σε όλο τον κόσμο.
Έτσι όλα είναι έτοιμα για μια ακόμα συναρπαστική και γεμάτη προκλήσεις παγκόσμια δράση.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ