24.2.2014 16:24

Στο τραγούδι υπάρχει αγάπη... για την Κεφαλονιά

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ Λ. ΑΛΛΑΤΙΟΥ

Τραγουδούν αγαπημένα τραγούδια, διαλεγμένα λαϊκά και έντεχνα, τα μέλη της χορωδίας του Λέοντα Αλλάτιου για τους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς,  δείχνοντας ότι μπορούν να μετουσιώσουν σε πράξη τον τίτλο της εκδήλωσης «Στο τραγούδι υπάρχει αγάπη»
Όντας Χιώτες, με τα σημάδια από τις καταστροφές των μεγάλων σεισμών χαραγμένα στην ιστορία και στο dna όλων μας, τα μέλη της χορωδίας του Αλλάτιου αποφάσισαν τα έσοδα από τη μεθαυριανή συναυλία, που θα δοθεί στις 20.00 στο Ομήρειο, να διατεθούν στους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς.
«Η συναυλία είναι με ελεύθερη είσοδο. Θα υπάρχει ένα κουτάκι στην είσοδο, όπου ο καθένας, αν θέλει, πάντα προαιρετικά, θα μπορεί να συμβάλει υπέρ του σκοπού της συγκέντρωσης ενός συμβολικού ποσού που θα αποσταλεί προς ενίσχυση των σεισμόπληκτων της Κεφαλονιάς. Εμείς ξέρουμε από σεισμούς, έχουμε υποστεί παρόμοιες καταστροφές και γι αυτό θεωρώ ότι είναι χρέος μας να σταθούμε κοντά σους Κεφαλλονίτες» , δηλώνει στον «π» ο ταμίας του Αλλάτιου, Κ. Τέττερης.
Το βράδυ της Τετάρτης στο Ομήρειο επί σκηνής θα βρεθούν τα περίπου σαράντα μέλη της χορωδίας του Ομίλου υπό τη διεύθυνση του κ. Παντελογιάννη, με τις Κ. Πρίνου στο πιάνο και Κ. Κούτση στο ακορντεόν.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ