20.9.2012 11:45

Στο συμβούλιο της Ευρώπης ο Κ. Τριαντάφυλλος

ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΑΠΟ 1-5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ο βουλευτής Χίου Κώστας Τριαντάφυλλος ορίσθηκε, από το Ελληνικό Κοινοβούλιο Aναπληρωματικό μέλος στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ως τακτικό μέλος στην Επιτροπή Κανονισμού, Ασυλίας και Θεσμικών Υποθέσεων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, ορίστηκε από το ελληνικό κοινοβούλιο, ο βουλευτής Χίου Κ. Τριαντάφυλλος.
Με την ιδιότητα αυτή θα συμμετάσχει  στην επικείμενη Τέταρτη Σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης, που θα πραγματοποιηθεί στο Στρασβούργο από την 1η έως την 5η Οκτωβρίου.
Επισημαίνεται ότι η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης αποτελεί το κοινοβουλευτικό σκέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης. Βασικοί σκοποί της είναι η προάσπιση της δημοκρατίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της έννομης τάξης, της κοινωνικής συνοχής, της ασφάλειας των πολιτών και της πολυπολιτισμικότητας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ