3.9.2016 15:43

«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί»

Ανακοίνωση του συνδυασμού «Όλοι μαζί για τη Χίο»

Ανακοίνωση για το απλήρωτο ρεύμα του Σκοπευτηρίου Καμποχώρων εξέδωσε ο συνδυασμός «Όλοι μαζί για τη Χίο» αφήνοντας ταυτόχρονα αιχμές για θέματα αδιαφάνειας και αξιοπιστίας των μελών της Δημοτικής Αρχής Βουρνούς.

Στην ανακοίνωση αναφέρουν:  

«Σίγουρα τα οικονομικά θέματα του Δήμου Χίου είναι πολύ σοβαρά όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η "Πρωτοβουλία" του κυρίου Βουρνού. 
Και γίνονται ακόμα πιό σοβαρά, όταν τα ανείσπρακτα ενοίκια του Δήμου Χίου, ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ τα οποία μάλιστα προέρχονται από υποψηφίους του συνδυασμού Βουρνού όπως για παράδειγμα αυτά από την ενοικίαση της ξενοδοχειακής μονάδας " Μαυροκορδάτικο" στον Κάμπο.
Ας κοιτάξει λοιπόν ο κος Βουρνούς τα προβλήματα αξιοπιστίας και αδιαφάνειας που του δημιουργούν τα ίδια του τα στελέχη και ας αφήσει κατά μέρους τα δήθεν ατοπήματα της δημοτικής αρχής Λαμπρινούδη που αφορούν την εκπρόθεσμη πληρωμή για την ΔΕΗ του σκοπευτήριου του Δήμου Καμποχώρων , λες και το ρεύμα δεν καταναλώθηκε για τους σκοπούς του Σκοπευτηρίου από τους ίδιους τους χρήστες για αθλητικούς και ψυχαγωγικούς σκοπούς αλλά για άλλους λόγους. Δήθεν επίρριψη ευθυνών για το σκοπευτήριο λίγες μέρες μετά που η Ελλάδα πήρε χρυσό μετάλλιο στην σκοποβολή....», καταλήγει η ανακοίνωση του συνδυασμού «Όλοι μαζί για τη Χίο»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ