2.7.2015 11:02

Στο ψευδοδίλημμα

Ψηφίζουμε ΛΕΥΚΟ

Κάθε 4 ή 5 χρόνια  σε εκλογές και κάθε  40 χρόνια σε δημοψηφίσματα, δίνεται η ευκαιρία στους πολίτες να στείλουν  μηνύματα στο πολιτικό σύστημα, αυτό που συνολικά – χωρίς εξαιρέσεις- μας έχει φέρει στη σημερινή κατάσταση, χωρίς μέλλον, ελπίδα και φως για κάτι καλύτερο.

Σε αυτή τη συγκυρία, που θα έπρεπε να ομονοήσει ΟΛΟ το πολιτικό σύστημα, οι πολίτες παρακολουθούν  αμήχανοι, ένα συνεχή και καθημερινό διαγκωνισμό των πολιτικών (που πρώτοι αυτοί άδειασαν τα ΑΤΜ της βουλής των Ελλήνων πριν να επιβληθούν τα περιοριστικά μέτρα για αναλήψεις .

Γεννάται το ερώτημα: Οι  πολίτες πώς να δείξουν τη δυσαρέσκεια και την αγανάκτηση τους; Η λύση – απάντηση- είναι να βάλουμε στον εκλογικό φάκελο ένα μικρό λευκό χαρτί, μια και το μάθημα  πρέπει να το  δώσουμε σ’ όλο το πολιτικό σύστημα, για να  πάψει  να αλληθωρίζει και να μας παραμυθιάζει. Τελικά στο ΝΑΙ ή ΟΧΙ απαντούμε με Λευκό και ενημερώνουμε κάθε συγγενή, φίλο, συνελληνα, ιστοσελίδα κλπ.

 

Υ.Γ. Αν επικρατήσει το λευκό, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές . Θα διαλυθούν τα σημερινά και θα γίνουν νέα κόμματα, με νέους πολιτικούς που θα αργήσουν να συμπεριφερθούν όπως οι σημερινοί. Έτσι μόνο θα πάει ο τόπος  μπροστά...    

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ