29.11.2012 11:26

Στο προσκήνιο ο εθελοντισμός

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

 «Εθελοντισμός- Στάση ζωής» στο Ομήρειο είναι το θέμα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στις 17:30 το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού, Αθλητισμού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν όλοι οι εθελοντικοί φορείς του νησιού (Εθελοντική Ομάδα «Όμικρον», «Εθελοντική Ομάδα Ιωνίας», «Εθελοντική Ομάδα Κεράμου», «Σύλλογος Καρκινοπαθών», «Ομάδα Συνεργασίας Οδηγών(Σ.Ε.Ο.)», «Εθελοντική Ομάδα Καλλιμασιάς» «Ερυθρός Σταυρός», «Έλιξ», «Αλλήλων Ένεκα», «Το κάστρο της Χίου, ένας χαμένος παράδεισος», «Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου», «Σώμα Ελλήνων Προσκόπων», «Λ.ΕΦ.Ε.Δ.», «19 για την Αμανή») παρουσιάζοντας τη δράση τους και επισημαίνοντας την αξία του εθελοντισμού στην κοινωνία. 
Προσκεκλημένος στην εκδήλωση θα είναι εκπρόσωπος της WWF Ελλάς, Ηλίας Τζιρίτης, όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Εθελοντισμός και Πυροπροστασία».
Το ίδιο πρωί και ώρα 10:00, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα  «Εθελοντισμός και μαθητές» στο Ομήρειο  με τη συμμετοχή μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου των σχολείων του νησιού με ειδικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο για τους μαθητές από τον εκπρόσωπο της WWF.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ