26.9.2013 18:33

Στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΝΑ Χίου

Τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΝΑ Χίου, δηλώνουν μέσα από κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Μάρκος Σκούφαλος και Στρ. Κόρακας τονίζοντας ότι αποτελούν ένα έμπειρο επιστημονικό και  εργατοτεχνικό προσωπικό , που μπορεί να συνεισφέρει μελετητικά στην όλη προσπάθεια της Περιφερειακής διοίκησης.

«Αυτή τη στιγμή φαντάζουν ως στυμμένη λεμονόκουπα, αφού αντιμετωπίζονται και από τον αντιπεριφερειάρχη της Χίου ως ξένο σώμα, ενώ τα αντίθετα τύρβαζε σύμφωνα με τα πρακτικά  και τα όσα κατέθεσε στο δημοτικό συμβούλιο, όταν συζητήθηκε και εκεί η τύχη τους.

Πρόσφατα ο επικεφαλής της ΛΑΣ στο Β. ΑΙΓΑΙΟ Στρατής Κόρακας,  έθεσε και αυτός το θέμα τους στο Περιφερειακό συμβούλιο , που πρέπει να υλοποιήσει πρότερες αποφάσεις του εξασφαλίζοντας αυτούς τους ανθρώπους ως προς την εργασία τους  με κάθε τρόπο, γι αυτό και πρέπει να μπει τι θέμα τους στο Περιφερειακό Συμβούλιο , όπως άλλωστε συμφωνήθηκε στην τελευταία σύνοδο του σώματος.

Οι προφάσεις και οι ανακολουθίες το μόνο που αποδεικνύουν είναι η συμπόρευση της συμπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου με τη διγλωσσία της  συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. 

Απαιτούμε άμεσα η Περιφερειακή αρχή να πράξει τα οφειλόμενα στην κατεύθυνση της εξασφάλισης των θέσεων των εργαζομένων που στο κάτω κάτω ήταν εργαζόμενοι σε δομές που η ίδια διαδέχτηκε και οι οποίες εκ των πραγμάτων κακώς καταργήθηκαν δημιουργώντας χρέη προς τρίτους , που θα είχαν αποφευχθεί», αναφέρουν οι ίδιοι στη σχετική ανακοίνωση.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ