12.12.2012 15:28

Στο περιφερειακό, οι απολύσεις των διοικητικών του Παν. Αιγαίου

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΕΝΤΟΜΑ

Να συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης το θέμα της απόλυσης των 37 διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ζητάει με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Στρ. Δημηρούδη, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Με τους πολίτες κόντρα στον καιρό» Βασίλης Τεντόμας.
 
Στην επιστολή του αναφέρει:
«Οι καταιγιστικές εξελίξεις στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου με:
            1.      Την φασιστικής πρακτικής απόφαση κυριολεκτικά «εν μια νυκτί» για απόλυση των 38 υπαλλήλων ΙΔΑΧ,
            2.      Την σαφώς διαφαινόμενη συρρίκνωση τμημάτων και σχολών στα πλαίσια του σχεδίου «Αθηνά», με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το περιεχόμενο και τη ποιότητα της παρεχόμενης παιδείας και επιστημονικής συνδρομής στη τοπική κοινωνία και τους φορείς της, αλλά και για τις επιπτώσεις στη πνευματική, κοινωνική και οικονομική ζωή της χειμαζόμενης σε όλους αυτούς τους τομείς περιφέρειάς μας
καθώς και η λόγω των ανωτέρω παρατεταμένη κρίση λειτουργίας σε όλα τα επίπεδα του ανώτατου πνευματικού ιδρύματος της περιφέρειάς μας, καθιστούν απαραίτητη και ζητούμε:
Την εκτός ημερήσιας διάταξης συζήτησης του ανωτέρω θέματος στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου τη Δευτέρα 17/12/2012».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ