12.3.2013 16:28

Στο πάρτι της Χορωδίας Χίου

ΚΕΦΙ, ΜΠΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ

Με το Γιώργο Παυλάκο στο πιάνο, πιανίστα, συνθέτη και ενορχηστρωτή όλων των εκδηλώσεων, των τελευταίων ετών, της Χορωδίας Χίου, το σχήμα διασκέδασε με την ψυχή του στο Καφέ ΚΗΠΟΣ, σε μια βραδιά που τη χαρακτήριζε η φινέτσα και η αισθητική, το περασμένο Σάββατο της τρίτης αποκριάς.

Αρκετά από τα μέλη της Χορωδίας πήραν το μικρόφωνο «για ένα σόλο τραγούδι», που όμως πέρα από το κέφι της περίστασης, είχαν προετοιμαστεί και είχαν κάνει ατέλειωτες πρόβες, ώστε η κάθε εμφάνιση να είναι πλήρης και συγκροτημένη.

Το ρεπερτόριο αντλήθηκε από τα μουσικά αριστουργήματα του πάλαι ποτέ ελληνικού κινηματογράφου, ενώ κάποια θήλεα μέλη είχαν αναλάβει την παρασκευή σπιτικών μεζέδων για ένα ευπαρουσίαστο και κυρίως εύγεστο πιάτο που συνόδευε το κρασί ή το ποτό των θαμώνων.

Μόνο κενό, αισθητό πάντως, δημιουργήθηκε από την απουσία της μαέστρου της Χορωδίας, εκπαιδευτικού Ελευθερίας Λυκοπάντη, που ένα κάταγμα την καθηλώνει το τελευταία σπίτι, αλλά το οποίο ευτυχώς βαίνει προς την ίασή του.

Η βραδιά πάντως κύλισε με πολύ κέφι, μπρίο και με ευχές πάντως, της ταχείας ανάρρωσης της Ελευθερίας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ