11.3.2015 14:28

Στο Ομήρειο ο επίκαιρος Γ. Σουρής

Τη μουσικοθεατρική σύνθεση του Λευτέρη Βενιάδη βασισμένη στην ποίηση του Γιώργου Σουρή θα μεταφέρουν στη σκηνή του Ομηρείου το ερχόμενο Σάββατο και την Κυριακή στις 20:00 η Χορωδία Χίου, η παιδική χορωδία «Ταξιδευτές» και ο ηθοποιός Δημήτρης Αυγουστίδης.

 

Η μουσικοθεατρική παράσταση θα μεταφέρει το έργο του σπουδαίου σατιρικού ποιητή που φανερώνει μέσω τις διαχρονικότητάς του τις ομοιότητες της τότε πολιτικής και κοινωνικής ζωής με τη σημερινή και ανοίγει ένα νέο, ιδιαίτερα ξεχωριστό ορίζοντα κριτικής και προβληματισμού πάνω σε γνώριμα, δυστυχώς, μονοπάτια του ιστορικού μας βίου.

 

Συντελεστές:

Δημήτρης Αυγουστίδης (Ηθοποιός),

Χορωδία Χίου της Ελευθερίας Λυκοπάντη,

Νεανική Χορωδία "Ταξιδευτές" της Κατερίνας Τσίτσα

Βασιλική Λυμπέρη (Φλάουτο), Κώστας Σαρρηκώστας (Κόρνο), Έρση Δρούκαλη (κρουστά), Παναγιώτης Παπανδρέου (Κιθάρα), Πελαγία Κοντού (Ηθοποιός), Μίτσυ Ακογιούνογλου (τραγούδι-guest), Φώτης Πέζος (Βιόλα), Νίκος Κοτταράς (Κοντραμπάσο) και τα παιδιά της "Κιβωτού του Κόσμου" της Χίου.

 

Eίσοδος: 10 €, μειωμένο 5€ (μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων)

 

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στην "Κιβωτό του Κόσμου" της Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ