25.8.2016 16:50

Στο νησί μας η ευρωβουλευτής των Πράσινων Σκα Κέλλερ

ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΧΟΧΩΡΙΑ

Στη Χίο θα βρεθεί το Σάββατο, 27/08, η ευρωβουλευτής των Πράσινων Σκα Κέλλερ στο πλαίσιο περιοδείας της με σκοπό την ενημέρωσή της για το προσφυγικό αλλά και για τις επιπτώσεις της καταστροφικής πυρκαγιάς του Ιουλίου.

Παράλληλα η κ. Κέλλερ θα συζητήσει με τους κατοίκους τις ενέργειες και τα μέτρα ανακούφισης που απαιτούνται ώστε να επουλωθούν οι πληγές στα Μαστιχοχώρια.

 «Η Ε.Ε. δεν θα έπρεπε να χρηματοδοτεί μόνο τη δημιουργία κέντρων υποδοχής. Πιο ουσιαστικό θα ήταν να διοχετεύσει χρήματα στην ελληνική οικονομία, στην επανεκκίνηση της παραγωγής, στην πιθανή ένταξη των προσφύγων και των μεταναστών σε αυτήν. Παράλληλα τα προγράμματα μετεγκατάστασης πρέπει επιτέλους να προχωρήσουν. Η Χίος έχει σηκώσει μεγάλο βάρος του προσφυγικού ζητήματος τα τελευταία χρόνια, και είναι σημαντικό, σε συνδυασμό με την επίσκεψη της ευρωβουλευτού Σκα Κέλλερ να εστιάσουμε στις τοπικές ανάγκες, ιδιαίτερα μετά τις καταστροφικές φωτιές του καλοκαιριού»,ανέφερε σε δηλώσεις της η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Μ. Πετεινάκη. 

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ