2.4.2012 16:37

Στο μικροσκόπιο

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΔΙΕΡΕΥΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ Ε. ΜΟΝΙΩΔΗ

Στοιχεία που τους επιτρέπουν να  ερευνούν την πιθανότητα ακόμη και εγκληματικής ενέργειας, εξετάζουν οι αρχές για το τραγικό συμβάν της φωτιάς της περασμένης Κυριακής στην Κοινή, που οδήγησε στο θανάσιμο τραυματισμό της ηλικιωμένης Ε. Μονιώδη.
Τα στοιχεία
Η Ασφάλεια και η Πυροσβεστική έχουν λόγους που  δεν δημοσιοποιούν τα αποτελέσματα της νεκροτομής και της νεκροψίας και ταυτόχρονα εξετάζουν κάποια δεδομένα που δείχνουν ότι δεν αποκλείεται ακόμη και η εγκληματική ενέργεια με εμπρησμό από πρόθεση. Το παραβιασμένο παράθυρο, η στάση του θύματος στον καναπέ, τα ίχνη που δείχνουν ότι είναι πολύ πιθανό η φωτιά να «εισέβαλλε» στο σπίτι από την αυλή, ένα μπετόνι βενζίνας που βρέθηκε κοντά στο χώρο, λεφτά που είχαν αναληφθεί την προηγούμενη μέρα από ΑΤΜ Τράπεζας και βιβλιάρια καταθέσεων που δεν βρέθηκαν, είναι στοιχεία που  οδηγούν σε κάποια πρώτα συμπεράσματα.
Ανώτεροι αξιωματικοί μάλιστα δεν διστάζουν να δηλώσουν με σχετική βεβαιότητα, ότι «είναι θέμα χρόνου η εξιχνίαση των υποθέσεων όλων των εμπρησμών στο χωριό».
Η τελευταία
Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε το απόγευμα της Τρίτης στο κοιμητήριο του χωριού, όπου όλο το χωριό συνόδεψε το θύμα στην τελευταία του κατοικία.
Οι Κοινούσοι είναι φοβισμένοι και  προβληματισμένοι από την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή τους.
«Κάποιοι  έχουν βάλλει στόχο να μας κάψουν», λένε, αλλά σε αντίθεση με τα άλλα συμβάντα, τώρα τα στόματα μένουν κλειστά αφού υπάρχει και θύμα.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ