Ειδήσεις

22/5/15 14:22

τελ. ενημ.: 22/5/15 14:22

"Στο εξωτερικό φοράμε όλοι τη μπλούζα της Εθνικής Ελλάδος" [ΒΙΝΤΕΟ]

Συνάντηση Ν. Μηταράκη με τον Υφυπουργό Εξωτερικού Εμπορίου, κ. Matthew Murray

Συνάντηση με υψηλόβαθμους αξιωματούχους της αμερικανικής κυβέρνησης είχε ο Βουλευτής Χίου Ν. Μηταράκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στις ΗΠΑ.

Ο κ. Μηταράκης συναντήθηκε με: τον Υφυπουργό Εξωτερικού Εμπορίου των ΗΠΑ, αρμόδιο για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική  κ. Matthew Murray, το Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Gus Bilirakis, τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Daniel Smith και τον Ειδικό Σύμβουλο του Αμερικανού Προέδρου κ. Christopher Smart.

Σήμερα, ο κ. Μηταράκης θα είναι ομιλητής στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών (CSIS), με θέμα: «Η κρίση στην ευρωζώνη και οι στρατηγικές επιλογές της Ελλάδος».

Μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων του, ο κ. Μηταράκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Στο εξωτερικό φοράμε όλοι τη μπλούζα της Εθνικής Ελλάδος, παλεύουμε να ανακτήσουμε την χαμένη αξιοπιστία της χώρας και να διατηρήσουμε τις ιστορικές μας φιλίες. Η Ελλάδα μπορεί να ξεφύγει οριστικά από την κρίση, να οικοδομήσει ένα σύγχρονο και κοινωνικό κράτος, με την προϋπόθεση ότι θα ξεφύγει από τον λαϊκισμό και θα δουλέψει με στόχο και όραμα.»

Σχόλια άρθρου: 0