6.3.2015 8:51

Στο εδώλιο σήμερα ο Κασιδιάρης για το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλη

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων θα βρεθεί και πάλι σήμερα ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη για την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης για το χαστούκι σε βάρος της βουλευτή ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη. Η συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να εκδικασθεί σήμερα έπειτα από δυο αναβολές.


Μετά το περιαστικό διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση ενώ είχε ζητηθεί και η σύλληψη του κατηγορούμενου στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Τελικά ο εκπρόσωπος Τύπου τότε της Χ.Α εμφανίστηκε στα δικαστήρια μετά τη λήξη του αυτοφώρου για να υποβάλλει μήνυση σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου..

Θα είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 48 ώρες που ο Ηλίας Κασιδιάρης, θα μεταχθεί από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Και αυτό διότι, χθες, είχε βρεθεί και πάλι στα δικαστήρια προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή για τη βιντεοσκόπηση συνομιλίας του με τον πρώην γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλκάκο – υπόθεση για την οποία του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Αν και για την υπόθεση αυτή ο βουλευτής αφέθηκε ελεύθερος (του επιβλήθηκε μόνο ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα), ο Ηλίας Κασιδιάρης επέστρεψε και πάλι πίσω στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται μετά την προφυλάκισή του για το αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής αναφορικά με την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της Χ.Α..

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ