5.9.2013 16:41

Στο Δ.Σ. Χίου η αποκατάσταση των Μαστιχοχωρίων

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛ. ΚΛΕΙΣΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Το θέμα του σχεδιασμού για την αναπτυξιακή προοπτική των Μαστιχοχωρίων αλλά και της αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος επαναφέρει με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο αντιδήμαρχος Μαστιχοχωρίων Η. Κλεισσάς, ζητώντας να τεθεί το συγκεκριμένο θέμα στην ημερήσια διάταξη του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Ηλ. Κλεισσάς επιρρίπτοντας έμμεσες ευθύνες ακόμα και στη Δημοτική Αρχή για τη μη υλοποίηση των δεσμέυσεών της, αναφέρει:

«Πριν από λίγες μέρες συμπληρώθηκε ένας χρόνος μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο νησί μας που κατέστρεψε 150 χιλιάδες στρέμματα με ανυπολόγιστες  ζημιές στο δασικό ,αγροτικό και ζωικό κεφάλαιο της κεντρικής και νότιας Χίου.

Δυστυχώς ελάχιστα έχουν γίνει μέχρι σήμερα για την αποκατάσταση και το σχεδιασμό για αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής που θα επουλώσουν  τις πληγές.

Για αυτό παρακαλώ να μπει ως θέμα στην ημερήσια διάταξη του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου αφού προσκληθούν να συμμετέχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ