16.3.2015 18:26

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Χίου ο Νότης Μηταράκης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Με αναφορά του Νότη Μηταράκη  για τις ενέργειές του σε ότι αφορά σε θέματα της Χίου, ξεκίνησε λίγο μετά τις έξι το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Χιώτης Βουλευτής επανέλαβε την πρόθεσή του για τακτικές μηνιαίες συναντήσεις των φορέων του νησιού σημειώνοντας ότι μία τέτοια ενέργεια συντονισμού θα επέλυε σειρά ζητημάτων που είχαν κολλήσει στη γραφειοκρατία.

Η αναφορά του Βουλευτή ξεκίνησε με το θέμα των Λιμνιών και τη δέσμευση της Ε. Κουντουρά και συνεχίστηκε στο ζήτημα του σήματος της Digea όπως επίσης και στο ζήτημα της επέκταση του διαδρόμου του αεροδρομίου.

Παράλληλα αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρω από το θέμα της ανέγερσης νέων φυλακών κι έκλεισε με αναφορές στο γενικό πολεοδομικό σχεδιασμό.

Στον αντίποδα ο Δήμαρχος Μ. Βουρνούς ναι μεν υπερθεμάτισε σε σχέση με τα όσα είπε ο κ. Μηταράκης ωστόσο εντόπισε μεγάλο χρηματοδοτικό κενό στο έργο του νέου Δικαστικού Μεγάρου ζητώντας να ασκηθούν πολιτικές πιέσεις σε κεντρικό επίπεδο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ