20.3.2014 10:03

Στο 10% "Το Ποτάμι", δύο μονάδες μπροστά από τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ κατά 2% έναντι της ΝΔ στις ευρωεκλογές δίνει η δημοσκόπηση της Pulse RC για «Το Ποντίκι» που θα δημοσιευθεί αύριο.

Αναλυτικότερα, ως προς την πρόθεση ψήφου καταγράφεται μείωση του ποσοστού των δύο προαναφερθέντων κομμάτων, με τον ΣΥΡΙΖΑ να συγκεντρώνει ποσοστό 19% έναντι 17% της ΝΔ.

Η Χρυσή Αυγή διατηρείται στην τρίτη θέση με διψήφιο ποσοστό (10%), ενώ στην τρίτη θέση φιγουράρει και «Το Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη (10%). 

Επίσης καταγράφεται συρρίκνωση της ΔΗΜ.ΑΡ. (2%) και των ΑΝ.ΕΛΛ. (3,5%) και σταθερότητα της ΕΛΙΑΣ/ΠΑΣΟΚ (6,5%) και του ΚΚΕ (5%). 

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς, με προβάδισμα 8%  έναντι του Αλέξη Τσίπρα, αλλά κυριαρχεί ο ... «Κανένας» με 44%. 

Αξιοσημείωτες είναι οι αποκλίσεις στην πρόθεση ψήφου και την αναγωγή επί των εγκύρων για τις εθνικές εκλογές, συγκριτικά με την πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ