6.2.2012 9:41

Στις φλόγες το «Ρούσσικο»

ΣΤΙΓΜΕΣ «ΤΡΟΜΟΥ» ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΩΝ ΘΥΜΙΑΝΩΝ

Με το χειρότερο τρόπο ξημέρωσε η Παρασκευή για τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας «Το Ρούσικο» στα Θυμιανά, που ξύπνησαν μαθαίνοντας ότι το μαγαζί τους είχε τυλιχτεί στις φλόγες.
Ο οδηγός διερχόμενου λεωφορείου ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 7.30 το πρωί της Παρασκευής, όταν περνώντας έξω από τη ταβέρνα είδε καπνούς. Η Πυροσβεστική έσπευσε στα Θυμιανά με 5 οχήματα και 15 άνδρες όπου διαπίστωσε ότι η εστία της πυρκαγιάς ήταν στην κουζίνα της ταβέρνας. Η ξύλινη στέγη, τα εύφλεκτα υλικά  και ο ξύλινος διάκοσμος του μαγαζιού δυσχέρανε το έργο της κατάσβεσης, παρόλα αυτά οι πυροσβέστες την περιόρισαν μόνο στη κουζίνα του καταστήματος πριν επεκταθεί στη τραπεζαρία του αλλά και στα γύρω σπίτια και πριν προλάβει να προκαλέσει περαιτέρω ζημιές.
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 8 το πρωί, η κουζίνα καταστράφηκε ολοσχερώς και η ζημιά που εκτιμάται ότι φτάνει σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Προανάκριση για τα αίτια διενεργεί η Πυροσβεστική.
«Κάηκε το σπίτι μου, καταστραφήκαμε» σε αυτές τις εκφράσεις περικλείεται όλος ο συναισθηματικός φόρτος  των ιδιοκτητών της ταβέρνας που μέσα σε μια νύχτα είδαν την περιουσία τους να γίνεται στάχτη.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ