6.11.2014 9:20

Στις 22 και 23 Νοεμβρίου το συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Στις 22 και 23 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων πιθανότατα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπως αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις, πρόεδρος της Επιτροπής Διοργάνωσης Συνεδρίου θα είναι ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Παναγιώτης Σγουρίδης.

Τα μέλη της Επιτροπής Διοργάνωσης Συνεδρίου: ο βουλευτής Τέρενς Κουίκ, ο ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, ο γραμματέας Γιάννης Μοίρας, ένας εκπρόσωπος των βουλευτών (θα τον ορίσει η ΚΟ), ο γενικός και οικονομικός διευθυντής, Κώστας Σηψής, η πρόεδρος της Νεολαίας Μανταλένα Παπαδοπούλου, ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης, εκλεγμένος στο ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κινήματος Παναγιώτης Πλακεντάς, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών «Εθνική Αναδημιουργία» Φίλιππος Τσαλίδης, ο Δαμιανός Βασιλειάδης και ο Λευτέρης Λιντοβόης.

Επίσης ξεκινά και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τους ενδιαφερομένους να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια για τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Με  την ίδια διαδικασία -σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος- θα πρέπει και οι νυν πολιτευτές του Κινήματος να επιβεβαιώσουν το ενδιαφέρον τους να συμπεριληφθούν εκ νέου στα ψηφοδέλτια, οι οποίοι όμως αυτοδικαίως συμμετέχουν στο Πολιτικό Συνέδριο.

Τέλος όσοι από τους νέους υποψηφίους επιθυμούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο, θα πρέπει να αποστείλουν το αίτημά τους συνοδευόμενο και με βιογραφικό σημείωμα μέχρι τις 16 Νοεμβρίου.

πηγη: ΤΟ ΒΗΜΑ

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ