30.3.2015 10:49

Στηρίζει τον Μ. Σκούφαλο η Χιακή Συμπολιτεία

Τη στήριξη της στον Μ. Σκούφαλο, του οποίου η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της συκοφαντικής δυσφήμισης  εκδικάζεται τη Δευτέρα εκφράζει με ανακοίνωση της η Χιακή Συμπολιτεία, εκφράζοντας την αντίθεση της σε κάθε προσπάθεια ποινικοποίησης της κριτικής.

"Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου δικάζεται για «συκοφαντική δυσφήμιση» και «εξύβριση» ο επικεφαλής της ΛΑΣ Δήμου Χίου Μάρκος Σκούφαλος. Όπως έχουμε επισημάνει και παλιότερα, οι μηνύσεις, από γνωστό και μη εξαιρετέο πρόσωπο στη χιακή κοινωνία, αφορούν καθαρά πολιτικές τοποθετήσεις του κ. Σκούφαλου στο πλαίσιο της λειτουργίας του ως εκλεγμένου Δημοτικού Συμβούλου.

Ως «Χιακή Συμπολιτεία» είμαστε αντίθετοι σε κάθε απόπειρα ποινικοποίησης της κριτικής, της αντιπαράθεσης και του πολιτικού διαλόγου. Ως απόρροια αυτής μας της άποψης, εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον Μάρκο Σκούφαλο", αναφέρει η ανακοίνωση

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ