27.3.2015 11:49

Στηρίζει τον Μ. Σκούφαλο η Χιακή Συμπολιτεία

Τη στήριξη της στον Μ. Σκούφαλο, του οποίου η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της συκοφαντικής δυσφήμισης  εκδικάζεται τη Δευτέρα εκφράζει με ανακοίνωση της η Χιακή Συμπολιτεία, εκφράζοντας την αντίθεση της σε κάθε προσπάθεια ποινικοποίησης της κριτικής.

"Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου δικάζεται για «συκοφαντική δυσφήμιση» και «εξύβριση» ο επικεφαλής της ΛΑΣ Δήμου Χίου Μάρκος Σκούφαλος. Όπως έχουμε επισημάνει και παλιότερα, οι μηνύσεις, από γνωστό και μη εξαιρετέο πρόσωπο στη χιακή κοινωνία, αφορούν καθαρά πολιτικές τοποθετήσεις του κ. Σκούφαλου στο πλαίσιο της λειτουργίας του ως εκλεγμένου Δημοτικού Συμβούλου.

Ως «Χιακή Συμπολιτεία» είμαστε αντίθετοι σε κάθε απόπειρα ποινικοποίησης της κριτικής, της αντιπαράθεσης και του πολιτικού διαλόγου. Ως απόρροια αυτής μας της άποψης, εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον Μάρκο Σκούφαλο", αναφέρει η ανακοίνωση

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ