2.2.2016 10:40

Στηρίζει την διατήρηση των άμισθων υποθηκοφυλακείων

Αναφορά προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης κατέθεσε ο Βουλευτής της ΝΔ Νότης Μηταράκης  προωθώντας το αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου για διατήρηση των Άμισθων Υποθηκοφυλακείων Βολισσού, Καρδαμύλων, Καλλιμασιάς και Καλαμωτής.

Σε αυτή αναφέρει:

"Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Σας επισυνάπτω επιστολή – αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου, με την οποία διατυπώνει την κατηγορηματική του αντίθεση, σε επικείμενη μεταβολή των μη Ειδικών Άμισθων Υποθηκοφυλακείων Βολισσού, Καρδαμύλων, Καλλιμασιάς και Καλαμωτής είτε δια της κατάργησής τους, είτε δια της συγχώνευσής τους και, εν τέλει, της ενσωμάτωσής τους στο Έμμισθο Υποθηκοφυλακείο Χίου.

Σύμφωνα με την επιστολή της Προέδρου του Δικηγορικού Σύλλόγου Χίου μια  τέτοια μεταβολή δε θα οδηγήσει σε κανενός είδους εξορθολογισμό, θα προκαλέσει τεράστιες δυσλειτουργίες, θα καταταλαιπωρήσει εκατοντάδες πολιτών, που κατάγονται από τα γύρω χωριά των πρώην δημοτικών ενοτήτων και θα δημιουργήσει σοβαρότατες δυσχέρειες στην εξυπηρέτηση των συναλλασσόμενων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ