14.3.2012 16:37

Στήριξη τοπικών προϊόντων μέσω εταιρείας

ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Εταιρεία, μη κερδοσκοπική θα συστήσουν από κοινού η περιφέρεια Β. Αιγαίου, παραγωγοί και τοπικές επιχειρήσεις, φορείς και φυσικά πρόσωπα του τουριστικού κλάδου με στόχο την προώθηση των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών των νησιών μας.
Στην απόφαση αυτή κατέληξε η ημερίδα που πραγματοποιήθηκε χθες στην πρώην αίθουσα του νομαρχιακού συμβουλίου, για τη δημιουργία της αγροδιατροφικής σύμπραξης Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Κ.Γανιάρης, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Π. Καπάρας, ειδικό κλιμάκιο συνεργατών από την έδρα της Περιφέρειας, υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Χίου, εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων και πολλοί επαγγελματίες του νησιού.
Στην εισήγησή του ο κ, Γανιάρης υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Είναι όσο ποτέ άλλοτε απαραίτητο την παρούσα περίοδο να στηρίξουμε τα ελληνικά προϊόντα, να αναλάβουμε εξωστρεφείς πρωτοβουλίες και να αναπτύξουμε το δίκτυο συνεργασιών που θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε τη θέση των τοπικών προϊόντων σε μια διευρυμένη αγορά. Από την πλευρά μας θα στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια, πάντα σε συνεργασία με επιχειρηματικούς φορείς, παραγωγούς και καταναλωτές σε όλα τα νησιά μας.»

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ