30.10.2013 15:08

Στην ΠΕΔ Β. Αιγαίου η κατάσχεση οικίας πολυτέκνων στη Μυτιλήνη

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. Βορείου Αιγαίου, η παράταξη της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ», μέσω του εκπροσώπου της κ. Βαγγέλη Παλαιολόγου, έθεσε εκτός ημερήσιας διάταξης το φλέγων θέμα της κατάσχεσης από την Οικονομική Εφορία Μυτιλήνης του σπιτιού της πολυμελούς οικογένειας του συμπατριώτη μας κ. Γιαννέλλη που απειλείται από την ανεργία με τη λήξη της σύμβασης του, για το εξευτελιστικό χρέος των 2.288,00 € προς το Δημόσιο και ζήτησε να παρθεί απόφαση – ψήφισμα κατά των απάνθρωπων ενεργειών του Υπουργείου και κατ’ επέκταση της Κυβερνητικής Πολιτικής που κυνηγάει τις λαϊκές οικογένειες για μικροχρέη με κατασχέσεις σπιτιών και τραπεζικών λογαριασμών αφήνοντας στο απυρόβλητο τους μεγαλοφοροφυγάδες του Κεφαλαίου που φιγουράρουν στις διάφορες «λίστες».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ. Βορείου Αιγαίου μετά από συζήτηση έκανε δεκτή την πρόταση της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» και αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρόντος Ψηφίσματος που απευθύνεται σε κάθε αρμόδιο καταδικάζοντας τέτοιες ενέργειες.

Απαιτεί από τους Βουλευτές, τα Κόμματα και την ΚΕΔΕ, την άμεση ενεργοποίηση για να σταματήσουν τέτοιες ενέργειες που στρέφονται σε αδύναμους συνανθρώπους μας απειλώντας την ομαλή ζωή των ίδιων και των οικογενειών  τους. Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητο να υπάρχει τοίχος προστασίας τουλάχιστον στο δικαίωμα της κατοικίας των συνανθρώπων μας που υποφέρουν από την κρίση της χώρας μας.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ