18.9.2014 15:04

Στην HSW οι άγονες του Βορείου Αιγαίου

Εκδήλωσε ενδιαφέρον για το δρομολόγιο Βαθύ- Χίος- Μυτιλήνη- Λήμνος- Καβάλα με το "Νήσος Μύκονος"

Στη μία το μεσημέρι εξέπνευσε η διορία που είχαν μπροστά τους οι Ναυτιλιακές Εταιρείες για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, στο διαγωνισμό που έχει προκηρύξει το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου και το οποίο αφορά τα δρομολόγια της άγονης γραμμής για το 2ο σενάριο, όπως αυτό είχε παρουσιαστεί μετά την συνεδρίαση του ΣΑΣ την προηγούμενη Παρασκευή.

Το 2ο σενάριο περιλαμβάνει δύο δρομολόγια την εβδομάδα στη γραμμή Βαθύ Σάμου- Χίος- Μυτιλήνη- Λήμνος- Καβάλα και επιστροφή με επιδοτούμενο το κομμάτι από Βαθύ Σάμου μέχρι Καβάλα.

Όπως ήταν αναμενόμενο το τελευταίο διάστημα, τη γραμμή «χτύπησε»  η HSW με το πλοίο «Νήσος Μύκονος»  αλλά και η ΝΕΛ, όπως σας ενημερώσαμε εχθές με σχετικό άρθρο.

Οι πρώτες πληροφορίες μετά την λήξη της προθεσμίας αναφέρουν ότι από το φάκελο της εταιρίας λείπει ένα συμπληρωματικό έγγραφο το οποίο όμως αναμένεται να κατατεθεί τις επόμενες ώρες.

Όπως όλα δείχνουν το δρομολόγιο του Βορείου Αιγαίου θα κατακυρωθεί στη HSW, αφού το Υπουργείο θεωρεί εκ των προτέρων άκυρη την πρόταση που κατέθεσε η ΝΕΛ, καθώς μετά την έκπτωση της από τις γραμμές του Αιγαίου, το Υπουργείο της αφαίρεσε τη δυνατότητα να συμμετέχει σε διαγωνισμούς για ένα χρόνο.

Με πληροφορίες από: Limnosfm100.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ