31.7.2015 13:46

Στην Ελάτα το ΑΡΤΙΟΝ με φιλανθρωπικό bazaar

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΣΤΙΧΑΣ

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Εκπολιτιστικού Ομίλου Ελάτας «Γ. Βερίτης», Γιάννη Γδύση και του Προέδρου της Κοινότητας Κων/νου Γιακουμή ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δημιουργικής Έκφρασης και του «ευ ζην» ΑΡΤΙΟΝ συμμετέχει στη Γιορτή Μαστίχας (ενταγμένη στο Φεστιβάλ Μαστίχας) που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015 στην Ελάτα.

Καλλιτέχνες και δημιουργοί του Συλλόγου θα διοργανώσουν φιλανθρωπικό bazaar με έργα τους (όπως κοσμήματα και κατασκευές) που έχουν ως κεντρικό θέμα τη μαστίχα. Παράλληλα θα εκτεθούν βιβλία των μελών τους με το ίδιο θέμα. Τα κέρδη από το bazaar θα διατεθούν στο Σύλλογο της Κοινότητας για σκοπούς κοινωνικής αλληλεγγύης.

Συγχρόνως, στον ίδιο χώρο, το πλανόδιο εργαστηριάκι ζαχαροπλαστικής «ΜΕΛΙ-ΓΑΛΑ» της Βάσως Κριτάκη και των φίλων της θα σταθμεύσει κι αυτό στην Ελάτα, όπου οι μικροί φίλοι και επισκέπτες του χωριού θα δημιουργήσουν και θα γευτούν στη συνέχεια «τρίγωνα μαστίχας».

Ελπίζουμε να είσαστε στην παρέα μας!

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ