17.6.2014 8:38

Στην διάσκεψη προέδρων Ευρωπαϊκών Επιτροπών ο Κ. Τριαντάφυλλος

Ο βουλευτής Χίου ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κώστας Τριαντάφυλλος συμμετέχει στην Διάσκεψη των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που πραγματοποιείταικαι σήμερα στην Αθήνα, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας.

Με αυτή τη διήμερη συνεδρίαση ολοκληρώνεται το κοινοβουλευτικό τμήμα της Ελληνικής Προεδρίας.

Χθες, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση των Βουλευτών που προέρχονται από τα κόμματα που ανήκουν στην Προοδευτική Συμμαχία Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, με αντικείμενο συζήτησης τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, την ανεργία (κυρίως, των νέων) και την κρίση στην  Ουκρανία.

Της συνεδρίασης προήδρευσε ο Κώστας Τριαντάφυλλος, ο οποίος επεσήμανε κατά την τοποθέτηση του: «….την αναγκαιότητα κοινού βηματισμού στην κατεύθυνση των προβλημάτων της πραγματικής πολιτικής, με προτεραιότητα την αντιμετώπιση της ανεργίας, την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Η μείωση των ανισοτήτων και η αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης, προαπαιτεί ευρωπαϊκή συνεργασία. Και αυτό, για να μην βρεθούμε μόνοι απέναντι σε τραγικά διλήμματα. Για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την κρίση και να θωρακίσουμε τις χώρες μας για το μέλλον».

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ