5.3.2012 20:48

Στην Ασφάλεια 3 ανήλικοι ως βασικοί ύποπτοι διαρρήξεων

ΚΑΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ

Στην προσαγωγή τριών νεαρών ηλικίας 15, 16 και 17 ετών προχώρησε λίγο μετά τις 20:15 σήμερα το βράδυ η Ασφάλεια Χίου, στα πλαίσια των ερευνών της για την εξιχνίαση σειράς διαρρήξεων που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή του Γρου, του Κάμπου και του Δαφνώνα.
Η ασφάλεια παρακολουθώντας τους 3 νεαρούς εδώ και ημέρες τους ακολούθησε βρίσκοντας την συμπεριφορά τους ύποπτη αφού και στο παρελθόν έχουν απασχολήσει την Ασφάλεια Χίου.
Οι νεαροί φέρεται ότι είχαν διαρρήξει προσκυνητάρια στην περιοχή του Γρου και του Δαφνώνα ενώ η ασφάλεια πιστεύει ότι πρόκειται για τα ίδια άτομα που μπήκαν μέσα σε οικείες και επιχειρήσεις στον Κάμπο και στις τριγύρω περιοχές κάνοντας χρήση λοστού.
Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων πάντως, δεν θέλησαν να προβούν σε μηνύσεις εκτός από έναν, και έτσι οι νεαροί αφέθηκαν πριν από λίγο ελεύθεροι.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ