23.2.2012 15:00

Στη Σμύρνη για το ρουκετοπόλεμο

«ΨΑΡΕΥΟΥΝ» ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Με τους Σμυρνιούς «φλερτάρει»  ο δήμος Χίου προσπαθώντας να τους φέρει στο νησί το Πάσχα με δέλεαρ τον θεαματικό ρουκετοπόλεμο.
Ο δήμος Χίου θα πραγματοποιήσει αύριο σχετικές εκδηλώσεις,  σε συνεργασία με το Επιμελητήριο της Σμύρνης. Η χιώτικη αποστολή, αποτελούμενη από το δήμαρχο Π. Λαμπρινούδη, τον αντιδήμαρχο Κ. Μούνδρο, μαζί με  μέλη της Δ.Ε. του Επιμελητηρίου Χίου και επαγγελματίες τουρισμού, θα παρουσιάσουν στο Επιμελητήριο Σμύρνης το ρουκετοπόλεμο.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί σχετική εκδήλωση και στο ξενοδοχείο ΗILTON Σμύρνης,  σε συνεργασία με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στη Σμύρνη Θ.Τσακίρη, προσφορά του έλληνα ομογενή, διευθυντή του ξενοδοχείου Θ. Καλαμάρη.  
 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ