27.8.2012 8:43

Στη Χίο σήμερα η Χρ. Καλογήρου

ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ

Διήμερη επίσκεψη στη Χίο πραγματοποιεί από σήμερα η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Χρ. Καλογήρου. 

Η κ. Καλογήρου σήμερα το μεσημέρι  θα επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές, συνοδευόμενη από τον αντιπεριφερειάρχη Χίου Κ. Γανιάρη και το Γενικό Διευθυντή Δασών της ΑΔΑ Νίκο Θεοδωρίδη, προκειμένου να αξιολογηθεί το άμεσο και επιτακτικό έργο των, αντιπλημμυρικών και άλλων, δράσεων αντιμετώπισης των συνεπειών της καταστροφικής πυρκαγιάς.
Στη συνέχεια θα συναντηθεί με το δήμαρχο Χίου Πολ. Λαμπρινούδη στο δημαρχείο, και στις 19:30 θα συναντηθεί με τις εθελοντικές ομάδες πυροπροστασίας: Ομάδα Εθελοντικής Δράσης Χίου «Όμικρον», Σύλλογο Δασοπροστασίας και Δασοπυρόσβεσης Ιωνίας, Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας- Δασοπυρόσβεσης Καλιμμασιάς και Φιλοδασική Ένωση Χίου, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Την Τρίτη η κ.Καλογήρου θα έχει σειρά συναντήσεων με την τοπική ηγεσία του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας, τοπικούς φορείς και υπηρεσιακούς παράγοντες.
 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ