25.6.2014 11:22

Στη Χίο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

Ο Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ 96 ΑΔΤΕ

Moνάδες και φυλάκια του σχηματισμού της 96 ΑΔΤΕ επιθεώρησε χτες στη σύντομη επίσκεψη του στη Χίο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, συνοδευόμενος από τον  Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωσταράκο Μιχαήλ, τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Μανωλά Χρίστο και το Δκτή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Ηλιόπουλο Ιωάννη.
Το στρατιωτικό αεροπλάνο C-130 προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο στις 11:15. Εκεί  τους υποδέχθηκαν το Επιτελείο της Ταξιαρχίας και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Ξενάκης, ως προσωπικός φίλος του υπουργού.
Πρώτο σταθμό της περιοδείας του αποτέλεσε το στρατόπεδο Μαρμαρινού στο Χαλκειός, όπου μίλησε στους οπλίτες και τους αξιωματικούς και παρακολούθησε παρέλαση τμημάτων από τις περισσότερες μονάδες και ειδικότητες που καλύπτουν τις ανάγκες της Χίου.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε τα φυλάκια στη νησίδα Παναγιά και στις Οιννούσες, το μεσημέρι επέστρεψε στη Χίο και αναχώρησε αμέσως για την Αθήνα.
Ο Δ. Αβραμόπουλος απέφυγε τις δηλώσεις και δεν πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου. Σύμφωνα με την 96 ΑΔΤΕ για τους στόχους και τα αποτελέσματα της επίσκεψης θα μας ενημερώσει υπηρεσιακά το Γραφείο Τύπου του υπουργείου. Ελπίζουμε αυτό να γίνει σύντομα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ