25.8.2012 17:25

Στη Χίο ο υπεύθυνος Γεωργικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Β. Αποστόλου

 
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β Αποστόλου, συντονιστής του τομέα  Γεωργικής Ανάπτυξης  και Τροφίμων  θα περιοδεύσει τα χωριά στην καμένη ύπαιθρο της Ν.Δ.Χίου .
Το πρωί της Δευτέρας θα έχει συναντήσεις με  την διοίκηση της ΕΜΧ και άλλους παραγωγικούς φορείς, θα επισκεφθεί την Δ/ση Δασών  και στις 1 μμ θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου  στα τοπικά ΜΜΕ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
 
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα επισκεφθεί τις καμένες περιοχές και θα έχει επαφές και συναντήσεις με τους κατοίκους και τους  τοπικούς εκπρόσωπους των ΟΤΑ και  των Συναιτερισμών. Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί στο Πυργί στις 8μμ, όπου θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συζήτηση-σύσκεψη με θέμα τις επιπτώσεις της φωτιάς στην καλλιέργεια της μαστίχας, και οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Την Τρίτη θα συνεχίσει τις επαφές του με φορείς και συλλογικότητες του νησιού.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ