24.8.2012 20:08

Στη Χίο η Γ.Γ. της Α.Δ.Α. Χ. Καλογήρου

Η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ.Χριστιάνα Καλογήρου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Χίο τη Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Αυγούστου.
Η κ.Καλογήρου το μεσημέρι της Δευτέρας 27 Αυγούστου θα επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές, συνοδευόμενη από τον αντιπεριφερειάρχη Χίου κ.Κωνσταντίνο Γανιάρη και το Γενικό Διευθυντή Δασών της ΑΔΑ κ.Νίκο Θεοδωρίδη, προκειμένου να αξιολογηθεί το άμεσο και επιτακτικό έργο των, αντιπλημμυρικών και άλλων, δράσεων αντιμετώπισης των συνεπειών της καταστροφικής πυρκαγιάς.
Η Γενική Γραμματέας της ΑΔΑ στη συνέχεια θα συναντηθεί με το δήμαρχο Χίου κ.Πολύδωρο Λαμπρινούδη στο δημαρχείο, και στις 19:30 θα συναντηθεί με τις εθελοντικές ομάδες πυροπροστασίας: Ομάδα Εθελοντικής Δράσης Χίου «Όμικρον», Σύλλογο Δασοπροστασίας και Δασοπυρόσβεσης Ιωνίας, Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας- Δασοπυρόσβεσης Καλιμμασιάς και Φιλοδασική Ένωση Χίου, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Την Τρίτη 28 Αυγούστου η κ.Καλογήρου θα έχει σειρά συναντήσεων με την τοπική ηγεσία του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας, τοπικούς φορείς και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ