14.10.2016 18:27

Στη Χίο η Φ. Γεννηματά

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 19.00 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΧΑΝΔΡΗΣ"

Ένα πολύ καλό τεστ για να μετρήσει τις εναπομείνασες δυνάμεις του το τοπικό ΠΑ.ΣΟΚ. και μια ακόμη πρόκληση για τη Ν.Ε. του κόμματος να καταγράψει τη δυναμική και διεισδυτικότητα  που έχει ακόμη στη χιώτικη κοινωνία τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ μετρά απώλειες λόγω της πολιτικής του, αποτελεί η αυριανή επίσκεψη στη Χίο της Φώφης Γεννηματά.

Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής  του ΠΑΣΟΚ Χρ. Κριμιζής μιλώντας στον "π" ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους θεωρεί σημαντική για το νησί μας, την επίσκεψη της κ. Γεννηματά στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. "Είναι μια σημαντική επίσκεψη που γίνεται σε μια κρίσιμη στιγμή,  εξαιτίας του βάρους που σηκώνει το νησί μας στο προσφυγικό, με ευθύνη της κυβέρνησης, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που βιώνει ο κόσμος λόγω της έντονης οικονομικής κρίσης και εξαιτίας της δύσκολης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στις ελληνοτουρκικές σχέσεις".

Στους τρεις παραπάνω άξονες, στο προσφυγικό, στις ελληνοτουρκικές σχέσεις αλλά και στους παραγωγικούς φορείς άρα και στην οικονομία του νησιού θα εστιάσει η κ. Γεννηματά κατά τη διήμερη παραμονή της στο νησί.

Το πρόγραμμα

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα φτάσει στη Χίο το πρωί του Σαββάτου και σύμφωνα με το πρόγραμμα όπως το μετέφεραν στον 'π" έγκυρες πηγές, αναμένεται να επισκεφτεί το χώρο της ΒΙ.ΑΛ και τη Σούδα προκειμένου να αποκρυσταλλώσει ιδίοις όμμασι άποψη για την κατάσταση στο προσφυγικό στον τόπο μας. Αμέσως μετά θα έχει επαφές σε Λιμεναρχείο και Αστυνομική Διεύθυνση σε επίπεδο διοίκησης αλλά και προσωπικού.

Αργότερα θα συμμετέχει σε σύσκεψη  με τους αυτοδιοικητικούς φορείς, το επιμελητήριο και τους παραγωγικούς φορείς του τόπου.

Η κ. Γεννηματά στις 19.00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο ξενοδοχείο "Χανδρής" ενώ το πρόγραμμα της συνεχίζεται και την επόμενη μέρα με επίσκεψη στο φυλάκιο της Αγ. Ελένης, στο Μουσείο Μαστίχας, την οποία θα διαδεχθεί συνάντηση με στελέχη της Ε.Μ.Χ. και επίσκεψη στην Ελάτα ώστε να έχει και μια εικόνα για τις καταστροφές που προκλήθηκαν στο νησί από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ