20.3.2012 9:22

Στη διάθεση του καθενός

Η ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΡΟΚΑ

Από αύριο ως και τις 20 Απριλίου βρίσκεται στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της επένδυσης Ρόκα, βάση της οποίας προβλέπεται η τοποθέτηση 75 ανεμογεννητριών στο Αίπος και τα βουνά της Αμανής και των Καρδαμύλων.
Το Τμήμα Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Χίου παρέχει πληροφορίες για το περιεχόμενο της μελέτης καθημερινά από τις 08.30 – 10.30.
Η διαδικασία αυτή προβλέπεται μέχρι τη συζήτηση του θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο, το οποίο αμέσως μετά θα κληθεί να γνωμοδοτήσει επί της Μελέτης.
Να σημειωθεί ότι ενημέρωση επί της μελέτης και των χρονοδιαγραμμάτων υλοποίησης του έργου έχει ζητήσει με επιστολή του προς την εταιρεία ο δήμαρχος, χωρίς ωστόσο να έχει εκφράσει δημόσια θέση για την επένδυση, πέρα από την ευμενή υποδοχή της από τη θέση του τότε νομάρχη Χίου.
Εκ μέρους της εταιρείας έχει εκφραστεί η επιθυμία να γίνει νέα επίσημη παρουσίαση της επένδυσης και στα τρία νησιά (Λέσβο, Λήμνο, Χίο). 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ