18.7.2012 13:23

Στη Βουλή το θέμα της εσωτερικής μετάθεσης του Αλ. Γαϊτάνου

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 
Ερώτηση
Προς
Προς τους κ.κ Υπουργούς:
 - Διοικητικής  Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
- Εσωτερικών
Θέμα: Απαράδεκτη, δυσμενής και εκδικητική μετακίνηση του εκλεγμένου συνδικαλιστή Γαϊτάνου Αλέκου από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΚΕΠ  Δήμου Χίου στο Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων για εκδικητικούς λόγους.
 
Πληροφορηθήκαμε την αναρτητέα στο διαδίκτυο απόφασή του Δημάρχου Χίου με αριθμό 415/11-07/2012 με την οποία μετακινείται ο εκλεγμένος πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Γαϊτάνος Αλέκος από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΚΕΠ στο Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων.
Πρόκειται για μια απαράδεκτη, δυσμενή και εκδικητική μετακίνηση που είχε προαναγγελθεί από την Διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών και γνωστό στέλεχος της ΠΑΣΚΕ εν είδη απειλής για την εν γένει στάση και δραστηριότητα του Γαϊτάνου Αλέκου ως Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων και γνωστού για την πολιτική του ταυτότητα στο χώρο της Αριστεράς.
Πρόκειται για μια μετακίνηση ρεβανσιστικού τύπου που λαμβάνει χώρα εν μέσω διεργασιών για τις πολύ σημαντικές εκλογές για την ανάδειξη μελών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια και στον απόηχο της προσφυγής και της συνέντευξης τύπου του Συλλόγου για την αποτροπή της εκχώρησης σε ιδιώτες του τομέα ανακύκλωσης του Δήμου Χίου.
 
Ερωτώνται οι κύριοι Υπουργοί:
 
·                     Σε ποιες ενέργειες θα προβούν οι κύριοι Υπουργοί για να σταματήσει η απαράδεκτη και εκδικητική δίωξη του Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων Σωματείου ΟΤΑ Χίου Γαϊτάνου Αλέκου;
 
Οι ερωτώντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
 
Στρατούλης Δημήτριος
 
Καραγιαννίδης Χρήστος
 
Μπάρκας Κώστας
 
Μπόλαρη Μαρία
 
Σταθάς Γιάννης
 
Χαραλαμπίδου Δέσποινα

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ