24.2.2016 18:47

Στη Βουλή οι αλλαγές στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χίου

Αναφορά σχετικά με τη σχεδιαζόμενη αναδιάταξη των υπηρεσιών στο οργανόγραμμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου και πιο συγκεκριμένα το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών σε συνέχεια σχετικού ψηφίσματος του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου, κατέθεσε ο Ν. Μηταράκης.

 Ο Βουλευτής τονίζει προς τον αρμόδιο Υπουργό την αναγκαιότητα διατήρησης του εν λόγω Τμήματος στο νησί.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Σας επισυνάπτω το ψήφισμα (810/2015) του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου, αναφορικά με τη σχεδιαζόμενη αναδιάταξη των υπηρεσιών στο οργανόγραμμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου και τις αλλαγές στη λειτουργία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το ψήφισμα κάθε απόφαση για απομείωση των αρμοδιοτήτων και της στελέχωσης του παραπάνω τμήματος δεν συμβαδίζει με τις ανάγκες της Χίου. Όπως επισημαίνεται, επιβεβλημένη προτεραιότητα κρίνεται η ενίσχυση, από το αρμόδιο Υπουργείο, της στελέχωσης της συγκεκριμένης υπηρεσίας, η οποία έχει διαχρονικά σημειώσει σημαντικές επιτυχίες στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ