27.3.2012 10:17

Στάση εργασίας στο δημόσιο

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

Η δραματική κατάσταση στο χώρο της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, η μείωση των παροχών υγείας και η ένταξη των ασφαλισμένων του ΝΑΤ στον ΕΟΠΥΥ από 1 Απρίλη 2012 που θα οδηγήσει σε δραματικές επιπτώσεις των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, κάνουν τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα να προχωρούν σε νέες κινητοποιήσεις.
Δίωρη στάση εργασίας πραγματοποιούν την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα. Κατά τη δίωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στις 13.00 συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ στο κτίριο του ΙΚΑ.
Οι εργαζόμενοι διεκδικούν δημόσιο, δωρεάν και ποιοτικό σύστημα Υγείας, προσβάσιμο από το σύνολο των πολιτών, χωρίς χαράτσια, περιορισμούς και αποκλεισμούς.
Για την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας αποφασίστηκε, επίσης, να δοθεί συνέντευξη τύπου την Πέμπτη  29 Μαρτίου 2012 στο χώρο της κινητοποίησης.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ