1.4.2012 18:35

Στα θρανία οι φύλακες των μουσείων της Χίου

 

Από αύριο, 02/04μέχρι και την απόμενη Δευτέρα, δύο χιλιάδες άτομα που αποτελούν το προσωπικό φύλαξης των μουσείων και των αρχαιολογικών μας χώρων, θα παρακολουθήσουν ένα εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, με στόχο την αναβάθμιση του επιπέδου ασφάλειας των εγκαταστάσεων και των χώρων αυτών.

 

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται σε είκοσι τρεις (23) πόλεις σε όλη την επικράτεια ανάμεσά τους και η Χίος, με την επιμέλεια του Υπουργείου Πολιτισμού και τη συνδρομή του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α) και της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης καταρτίστηκε με τη συνεργασία των Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Πολιτισμού & Τουρισμού για τη βελτίωση της επαγγελματικής κατάρτισης του προσωπικού αυτού και την παροχή εξειδικευμένων γνώσεων σχετικά με την ασφάλεια των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων και χώρων.

 

Οι εκπαιδεύσεις είναι ημερήσιες ενώ στη Χίο η εκπαίδευση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ