10.8.2015 21:06

Στα Μεστά 19 πίνακες του Ν. Γιαλούρη

ΕΩΣ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΚΤΙΡΙΟ

Εγκαινιάστηκε στα Μεστά σε ειδικά διαμορφωμένο παραδοσιακό οίκημα η έκθεση ζωγραφικής με 19 πίνακες του Νίκου Γιαλούρη.

Την έκθεση διοργανώνουν ο Δήμος Χίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεστών με τη στήριξη των χορηγών: Medieval Caste Suites και Aroma Events και του Ιωάννη Κέλλη που παραχώρησε το πολύ όμορφο  χώρο του. Την έκθεση  εγκαινίασε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού  Βιβή Ποταμούση την οποία ο Σύλλογος ευχαριστεί με ανακοίνωσή του ιδιαίτερα για τη στήριξη της.

«Όταν μια ιδέα παίρνει σάρκα και οστά, όταν κάτι σχεδόν ανέφικτο πραγματοποιείται απλά επειδή κάποιοι άνθρωποι το πίστεψαν, το στήριξαν και δούλεψαν γι' αυτό, μόνο χαρά και ικανοποίηση μπορεί να αισθανθεί κανείς!», αναφέρεται σχετικά.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Στ. Μιχαηλίδης, ο Γ. Ξενάκης, ο Γ. Αλμυρούδης, ο Κ. Βεργίνας και ο πρόεδρος της Μονομετοχικής του Δήμου Γ. Τσάκος.

Η έκθεση που έχει ήδη πόλο έλξης για τους επισκέπτες του χωριού θα διαρκέσει έως τις 14 Αυγούστου και θα λειτουργεί καθημερινά από 11.00 έως 19.00.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ