26.2.2013 15:27

Στα ευδιάθετα «παρασκήνια» του Θεατρικού Εργαστηρίου

Σε κλίμα παρεΐστικο και με ευφρόσυνη διάθεση, το Θεατρικό Εργαστήρι του ΔΗΠΕΘΕ έκοψε την αγιοβασιλιάτικη πίτα του στο κυλικείο του Ομηρείου πριν την παράσταση της τελευταίας παραγωγής «Σύντροφε-Μεγαλειότατε» της περασμένης Κυριακής.

Η παραγωγή έφτασε στις παραστάσεις του Σαββατοκύριακου να «απογειωθεί», αφού το άγχος και η αγωνία της πρεμιέρας είχαν εκλείψει, με όλους τους συντελεστές επί σκηνής να απογειώνονται.

Νέα παιδιά, ως επί το πλείστον, αλλά ακαδημαϊκοί πολίτες, επαγγελματίες το καθένα στο χώρο του, αναζητούν να εκφραστούν και να επικοινωνήσουν μέσω της θεατρικής τέχνης, σαν μαθητές του Εργαστηρίου, με καθοδηγητές κυρίως το Γ. Παυλιδάκη και τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Θεάτρου, Γ. Ζαφείρη.

Αντί για φλουρί, ο πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., Θ. Τσατσαρώνης, είχε εξασφαλίσει τα εισιτήρια για μονοήμερη εκδρομή του τυχερού στον Τσεσμέ, που μετά από κλήρωση αναδείχτηκε ο Μάνος Κουκούλης.

Την περίοδο αυτή το Εργαστήρι ασχολείται με τη διδασκαλία του έργου «Γιουνάν», του Δημόκριτου Τσουκάπα, το οποίο απέσπασε το πρώτο βραβείο στο θεατρικό διαγωνισμό που διοργάνωσε το ΔΗΠΕΘΕ Β. Αιγαίου.

Με την ολοκλήρωση της δουλειάς του Εργαστηρίου, το έργο θα παρασταθεί στο τέλος του περιόδου, σαν αυτοτελής θεατρική παραγωγή του Θεάτρου μας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ