4.4.2012 19:44

Στα Αλάτσατα με τον Πατριάρχη

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΧΙΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΤΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

 
Με αφορμή τη χοροστασία του Παναγιότατου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου στα γειτονικά μας Αλάτσατα, το Σάββατο 21 Απριλίου,  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χίων Κηφισιάς διοργανώνει εκδρομή σε Σμύρνη και Χίο, έως την Τετάρτη 25 Απριλίου.
Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 20/4, αεροπορικώς  για Σμύρνη, όπου το γκρουπ θα διανυκτερεύσει, για να επισκεφθεί την επομένη τα Αλάτσατα για τη Θεία Λειτουργία και με το πέρας τα γνωστά χωριά της χερσονήσου της Ερυθραίας.
Από το απόγευμα του Σαββάτου ο Σύλλογος θα βρίσκεται στη Χίο, όπου θα επισκεφθεί τον Ανάβατο και τη Νέα Μονή, την Αγία Μαρκέλλα και τα Μαστιχοχώρια.                                                                                                Κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας παραμονής, την Τρίτη 24 Απριλίου, θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις στα αξιοθέατα και τα μουσεία της πόλης, έως την αναχώρηση το βράδυ ακτοπλοϊκά για Πειραιά.                                  Η τιμή έχει καθοριστεί στα 370 ευρώ και δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές στα τηλέφωνα 2108017821 & 210 8087089.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ