29.5.2015 12:32

Στα Αγιάσματα με ένα κλικ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ «ΘΕΡΜΑΙ ΑΓΙΑΣΜΑΤΩΝ»

Πολιορκητικό κλοιό στήνει η «Θέρμαι Αγιασμάτων» στους εν δυνάμει παραθεριστές και λάτρεις των ιαματικών λουτρών, εντός και εκτός Χίου, αρχής γενομένης από την παρουσίαση της καλαίσθητης ιστοσελίδας με την οποία ήδη πλασάρεται στο διαδίκτυο.

 

Δυναμική προσέγγιση

Από την απραξία  και τη στασιμότητα των προηγούμενων χρόνων, η «Θέρμαι Αγιασμάτων», οι ιδιώτες- επαγγελματίες που την αποτελούν σε συνεργασία με τον δήμο Χίου και την Προμηθευτική, έχουν δρομολογήσει αρχικά την επίσημη αναγνώριση των Αγιασμάτων  και την ένταξη τους στις ιαματικές πηγές, τη βελτίωση του περιβάλλοντα χώρου και των εγκαταστάσεων του υδροθεραπευτηρίου,  την  ένταξη στοιχείων αναζωογονητικής ευεξίας, προσπαθώντας να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο  από τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο.

«Η λειτουργία του υδροθεραπευτηρίου σε ένα περιβάλλον πιο ελκυστικό, με αναβαθμισμένες υπηρεσίες, με στοιχεία ευεξίας θα προσεκλκύσουν  περισσότερο κόσμο ακόμη κι αν δεν λειτουργήσει φέτος  το υδροθεραποευτήριο όπως θα έπρεπε με πισίνες και τζακούζι» σημειώνει η κ. Κατσαρού από την ΚΟΙΝΣΕΠ .

 

Η παρουσίαση

Η παρουσίαση της ιστοσελίδας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 11.00 στο Ομήρειο όπου στοχεύεται να γίνει και η πρώτη κρούση σε άτομα που ενδιαφέρονται και ασχολούνται με τον τουρισμό και η ανάδειξη των δυνατοτήτων των Αγιασμάτων σε επίπεδο λουτροθεραπείας, και παρεχόμενων υπηρεσιών από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

 

Η ιστοσελίδα

Με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον Στ. Μεννή, έχει «στηθεί» η ιστοσελίδα στην οποία η εικόνα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ομορφιά του τοπίου μπορεί να σαγηνεύσει κάθε εν δυνάμει επισκέπτη της περιοχής. Παράλληλα δύνονται πληροφορίες για τα ιαματικά λουτρά και για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία, εστιατόρια και ταβέρνες ενώ πολύ σημαντικές είναι και οι οδηγίες που δίνονται για το πώς ο ενδιαφερόμενος μπορεί να φτάσει στα Αγιάσματα. Μια διαφορετική προσέγγιση για την ανάπτυξη της περιοχής έχει ήδη ξεκινήσει, κάνοντας δειλά τα πρώτα της βήματα. Στον απολογισμό της σεζόν θα αποδειχθεί αν όλα βαίνουν καλώς ή αν είχαμε μια χρονιά όπως όλες οι προηγούμενες στην περιοχή.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ