17.3.2012 9:44

Σοβαρό τροχαίο στο Παντουκειός

ΠΛΑΓΙΟΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ Ι.Χ ΚΑΙ ΤΑΞΙ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ 23ΧΡΟΝΟΥ ΝΕΑΡΟΥ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί στο γεφύρι του Παντουκειούς όταν 23χρονος νεαρός με κατεύθυνση από Χίο προς Συκιάδα, συγκρούστηκε πλάγιο-μετωπικά με διερχόμενο ταξί που κινούταν στο αντίθετο ρεύμα.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο 23χρονος οδηγός του οχήματος που μέχρι και αυτή την ώρα νοσηλεύεται στη χειρουργική Κλινική του "Σκυλίτσειου" Νοσοκομείου, ενώ με μικρο-εκδορές γλύτωσε ο οδηγός του ταξί. Και τα δύο αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές. Όπως πάντως υποστήριξε στην Τροχαία ο οδηγός του Ταξί, ο νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να μπει στο αντίθετο ρεύμα και να προσκρούσει πάνω του. 
Από τις πρώτες εξετάσεις σύμφωνα με την Τροχαία φαίνεται ο 23χρονος ήταν υπό την επίρροια αλκοόλ ενώ ακόμα δεν έχει καταφέρει να μιλήσει στους Αστυνομικούς δεδομένου ότι του χορηγείται οξυγόνο. 
Για τα ακριβή αίτια διενεργεί προανάκριση η Τροχαία Χίου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ