13.3.2014 16:31

Σοβαρές πιθανότητες επιλογής Βρυξελλών

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

"Τυχόν επιμονή του Στ. Κάρμαντζη στο ρόλο του αντιπεριφερειάρχη σε περίπτωση που εκλεγεί, στέλνει στη Βουλή εκπρόσωπο της Χίου τη δεύτερη κατά σειρά επιλαχούσα Μαρία Σταυρινούδη".

Η αρχή έγινε χθες. Με δήλωση του ο Μαν. Κεφαλογιάννης ανακοίνωσε ότι προτίθεται να παραιτηθεί από βουλευτής για να διεκδικήσει την εκλογή του στο Ευρωκοινοβούλιο. Απλά, σίγουρα κι όμορφα.

Η περίπτωση Μουσουρούλη παραμένει περιπεπλεγμένη. Ο βουλευτής Χίου κρατά τακτική σφίγγας, παραπέμπει στον πρωθυπουργό για την όποια του απόφαση, σαν να θέλει να αποποιηθεί του βάρους της εγκατάλειψης της κοινοβουλευτικής έδρας.

Η διαίσθηση είναι ότι ο Κωστής έχει πάρει την απόφαση του. Είναι σε φάση της ζωής του που προτιμά τις Βρυξέλλες από τη Χίο ως τόπο ενασχόλησης, ίσως και να νοιώθει ότι είναι πλασμένος για αυτό το μοντέλο πολιτικής, το ευρωπαϊκό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σοβαρές οι πιθανότητες να ακολουθήσει ανάλογο με το Μαν. Κεφαλογιάννη δρόμο. Θα παλέψει για την εκλογή του μα δεν θα τα βάψει κιόλας μαύρα αν δεν την επιτύχει, αφού ούτως ή άλλως ο προορισμός παραμένει ίδιος: Βρυξέλλες, με πολιτική ή υπηρεσιακή ιδιότητα.

Μια πιθανή μετακόμιση του στις Βρυξέλλες και μια τυχόν επιμονή του Στ. Κάρμαντζη στο ρόλο του αντιπεριφερειάρχη σε περίπτωση που εκλεγεί, στέλνει στη Βουλή εκπρόσωπο της Χίου τη δεύτερη κατά σειρά επιλαχούσα Μαρία Σταυρινούδη, τα ίχνη της οποίας έχουν καιρό να εμφανιστούν στο νομό. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ