14.3.2013 10:53

«Σκυλοκαβγάς» στη Βουλή

Πρωινό καβγά με βαρείς χαρακτηρισμούς έστησαν στην Βουλή ο υφυπουργός Εργασίας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης με αφορμή ερώτηση του δεύτερου για τους εργαζόμενους του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Η αρχή έγινε από τον κ. Κατσώτη ο οποίος χαρακτήρισε «μαντρόσκυλο των επιχειρηματιών και των συμφερόντων» τον υφυπουργό και υποστήριξε ότι «όλοι οι εργαζόμενοι των υπό αποκρατικοποίηση οργανισμών θα έχουν την ίδια τύχη με αυτή των εργαζομένων του Αστέρα που αναγκάζονται να δουλέψουν με 400 και 500 ευρώ».

Από την άλλη ο κ. Παναγιωτόπουλος σήκωσε το γάντι αναφέροντας ότι «δεν ενδιαφέρεται ο κόσμος εάν εγώ είμαι μαντρόσκυλο και εσείς σκυλάκι του καναπέ» και πρόσθεσε «Πρέπει να δούμε αν μπορούμε να εξασφαλίσουμε θέσεις εργασίας. Η λογική του κεκτημένου δεν υπάρχει πλέον. Πρέπει να αντιληφθούμε την κατάσταση αλλιώς θα χάσουμε το παιχνίδι».

πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ