29.3.2012 12:44

Σκληραίνουν τη στάση τους οι εργαζόμενοι

• ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ • ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Επίσχεση εργασίας βρίσκονται από το πρωί οι εργαζόμενοι, οι νοσηλευτές και οι Ιατροί του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου, διαμαρτυρόμενοι με αυτόν τον τρόπο για την μη καταβολή των δεδουλευμένων των εφημεριών από τον Δεκέμβρη του 2011 μέχρι και σήμερα.

Όπως ανέφερε μιλώντας στον φακό του www.politischios.gr, ο ιατρός Θ. Καρτάλης με απόφασή του το Υπ. Υγείας έκοψε πέρα από το αρχικό 12% που είχε αναγγελθεί επιπλέον 32% στα κονδύλια των εφημεριών.

«Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μέσα στους επόμενους μήνες κάποιοι ιατροί θα πρέπει να κάνουν εφημερίες τις οποίες δεν πρόκειται να τις πληρωθούν ποτέ» τόνισε ο ίδιος λέγοντας ότι η γραμμή που θα ακολουθηθεί είναι προς τη λογική της επ’ αόριστον επίσχεσης.

«Οι γιατροί είναι όλοι εδώ και εξυπηρετούνται τα επείγοντα περιστατικά και οι ήδη νοσηλευόμενοι στις κλινικές του Νοσοκομείου», κατέληξε ο ίδιος.

Σε ότι αφορά τον ΣΕΣΝΟΧ οι νοσηλευτές συνεδριάζουν σήμερα το μεσημέρι με τις πληροφορίες να επιβεβαιώνουν αυτό που είχε γράψει από την αρχή της εβδομάδας η έντυπη μορφή του «Πολίτη», περί κατάληψης αντί επίσχεσης. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

Tags: ΣΕΣΝΟΧ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ